Categories: Pressmeddelande

by william@flighton.se

Share

Categories: Pressmeddelande

by william@flighton.se

Share

glancehair

Cosylogi välkomnar Glancehair som ny sponsor

STOCKHOLM, SVERIGE – [9/7-2023] – Cosylogi, en ledande plattform som arbetar för att belysa ambassadernas arbete och roll i internationella relationer, är stolt över att meddela sitt senaste partnerskap med Glancehair, en innovativ och trendig aktör inom hårvårdsbranschen.

Partnerskapet markerar ett viktigt steg för Cosylogi, eftersom det är första gången organisationen välkomnar en sponsor. Detta stöd kommer att hjälpa oss att fortsätta vår verksamhet, samtidigt som vi utökar vår räckvidd och inverkan.

Glancehair, känt för sin högkvalitativa produktlinje och engagemang för hållbar skönhet, delar Cosylogis värderingar om globalt samarbete och förståelse. Deras stöd kommer att möjliggöra att vi fortsätter att tillhandahålla kvalitetsinformation om ambassader och internationella relationer till våra läsare.

”Vi är oerhört tacksamma för att ha Glancehair som sponsor”, säger Alexander Johansson, VD för Cosylogi. ”Detta partnerskap kommer inte bara att ge oss de resurser vi behöver för att fortsätta vårt arbete, men det markerar också början på en ny era för Cosylogi, en där vi kan samarbeta med företag som delar våra värderingar och vision.”

Om Cosylogi: Cosylogi är en informationsplattform som syftar till att belysa ambassadernas arbete och funktioner i internationella relationer. Genom att leverera pålitlig och aktuell information strävar Cosylogi efter att utbilda allmänheten och främja globalt samarbete och förståelse.

Om Glancehair: Glancehair är ett företag som specialiserar sig på högkvalitativa hårvårdsprodukter. Med ett starkt fokus på innovation och hållbarhet strävar Glancehair efter att erbjuda sina kunder de bästa lösningarna för deras hår och bidra till en mer hållbar skönhetsbransch.

Läs mer om dem på deras hemsida:

Glancehair.com

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial

Related Posts